Electriciens @ Work

In Cuijk word 't Tuigleerstraatje verbouwd.
Hier komen 50 woningen voor zorgbehoevende mensen.

Op dit mooie project is via don uitzendgroep de ervaren elektricien Corin (Rechts op de foto) gestart om de Elektriciteit aan te leggen. Een paar dagen later konden we de jonge elektricien Marius (Links op de foto) aan het team toevoegen.
Beide vakmannen zijn van Roemeense afkomst, en ze verstaan hun vak zoals geen ander.
Voor Marius fijn dat Corin hem onder zijn hoede neemt want de 26jarige Marius ,die de zoon van Corin had kunnen zijn, is voor het eerst in Nederland! Corin daarentegen is Nederland al wat vaker gewend. Inmiddels is dit koppel zo op elkaar ingespeeld, dat ze maar een half woord nodig hebben om elkaar te begrijpen, en loopt het als een geoliede machine.

Hun Nederlandse leidinggevende Remko geeft dan ook aan:
"Dit zijn zeer geschikte en nette mannen die kunnen werken als een paard.
Ze zijn fijn in omgang en staan open voor opmerkingen, maar geven ook aan als zij vinden dat iets beter kan. Prima match in ieder geval."

Corin en Marius vermelden:
"Don uitzendgroep is heeft mooi werk voor ons geregeld.
We verzorgen de volledige facetten van een woningbouw elektricien welke precies in ons straatje passen. Ook hebben wij elkaar gevonden. We zijn collega's maar we zijn ook vrienden geworden.
Nederland is verder een warm land waar we goed ontvangen zijn, en waar we ons praktisch thuis voelen. Al blijft Roemenie onze "echte" thuis."

In ieder geval gaan ze dit project, dat vermoedelijk tot begin maart 2019 zal duren, volledig mee afmaken. Hierna, zal er bekeken worden of ze verder kunnen binnen de huidige firma, of dat don uitzendgroep hen over zal plaatsen naar een andere firma.
Feit blijft dat ze nog lang welkom blijven bij don uitzendgroep, na deze uitstekende indrukken.