Binnenkort on line: de donhealthcare website

Carrière switch of werkloos?
Wij hebben werk voor je! De coronacrisis heeft een enorme impact op onze maatschappij en misschien ook wel op jou. Ben je hierdoor je baan kwijtgeraakt of op zoek naar een andere baan?
Door de coronacrisis is er meer vraag naar personeel in de zorg. Dit motiveert veel mensen om voor de zorg te kiezen. Onze organisatie, don healthcare uit Cuijk, helpt jou graag aan een baan in de zorg. De roep naar extra handen in de zorg is er groot: van facilitaire medewerkers tot verpleegkundige medewerkers
Meld je dan bij ons aan en samen met jou gaan wij op zoek naar een mooie toekomst in de zorg. We zijn actief in geheel Nederland!
Onze succesvolle uitzendorganisatie start binnenkort met een nieuwe afdeling: Een brede zorgafdeling, met een nieuwe naam, waar u als werkgever in de zorg maar ook u als werkzoekende terecht kunt. Uitgangspunt is om beide partijen met elkaar te "matchen" zodat de aangesloten zorginstellingen verzekerd zijn van de beste zorgverleners, van facilitair medewerker tot verpleegkundige en nog véél méér. 
De voorbereidingen voor onze nieuwe zorgafdeling zijn in volle gang. Houd daarom onze website en social media (ondermeer linkedin en facebook) in de gaten. Binnenkort lanceren we een aparte website van onze zorgafdeling.Heeft u echter nu al interesse? Vul dan gerust ons reactieformulier in op onze reguliere website www.donuitzendgroep.n
Mail of bel naar Bart Robben, accountmanager don healthcare. Een sollicitatiebrief met CV mag je natuurlijk ook insturen!

Mail: b.robben@donhealthcare.nl  Telefoon: 0485 512251 
 

 
 

Tags: